Kär är jag!

beslutsångest för mycket nu igen.. kvällen, jobb, flytt till kalmar, framtiden..... jobbigt att tänka på allt..

jag har iaf hittat min pluggmotivation igen.. känns riktigt bra.. affärsredovining och budgetering.. känns som att det passar mig.. trivs med den kursen.. iaf just för tillfället... svårt men intressant och skoj.. tror också att jag kan ha ganska lätt för att lära mig det också... håller tummarna för mina studier nu... låt inte motivationen försvinna igen!!!!

längtar till Romme... umgås med de allra bästa! ska bli riktigt skoj!

jag är riktigt kär i min underbara Marcus <3

Film eller konsert ikväll?! det är frågan.....

beslutsångest...  =typiskt Emelie..............

Egentligen

Egentligen så borde jag plugga till min marknadsföringstenta som är imorn... men jag har ingen lust alls.. känns så jäkla tråkigt att sitta nergrävd i böcker i en hel vecka och inte få göra nåt skoj.. det är hemskt att vara student ibland.. inga pengar å inget liv.. men å andra sidan har jag kommit fram till att man ändå är mer fri som student än om man jobbar.. skönt det iaf..

Jag har också kommit fram till att jag har ett väldigt skiftande humör.. inte alltid så bra kanske.. till exempel när jag är hungrig är jag inte så rolig att ha att göra med... eller när jag måste gå upp på morgonen...
tack för att du står ut med mig <3

batteriet i min bil bråkar... så den ville inte starta igår.. tråkigt... men tur att jag har någon som hjälper mig :D har inte tid, lust, kunskap att fixa med bilen..

Tycker att jag borde kunna unna mig en lyxig middag med plankstek eller något liknande ikväll.. samt lite rödvin :D då kommer det ju gå underbart på tentan imorn :D

Jag är LYCKLIG!

RSS 2.0